Czech holidays nabízí stovky lázeňských a wellness pobytů
ILUSTRAČNÍ FOTO: Czech holidays

Czech holidays nabízí stovky lázeňských a wellness pobytů

5. 4. 2016

Lázeňské pobyty

Mnoho klientů si uvědomuje, že nejlepší investice je do svého zdraví. Proto si prostřednictvím cestovní kanceláře Czech holidays objednávají lázeňské pobyty, neboť na jednom místě je soustředěna ucelená a hlavně neustále aktualizovaná nabídka všech lázeňských míst v Česku a v zahraničí – www.lazne.net.

K nejoblíbenějším místům lázeňských pobytů patří Lázně Třeboň, Lázně Poděbrady, Františkovy Lázně, Mariánské Lázně, Lázně Luhačovice, ale i ty ostatní. Vše je závislé na léčebných zdrojích a metodách, které klienti vyžadují.

Velké popularitě se nadále těší všechny lázeňské programy na Slovensku a v Maďarsku, které obsahují volné vstupy do termálních lázní.

Czech holidays nabízí stovky programů, takže si každý si může vybrat jak pobytové místo, tak i obsahovou náplň, která mu vyhovuje.

Wellness pobyty

Velmi pestrou a širokou nabídku wellness pobytů najdete na www.wellness-hotel.cz. Pokud hledáte relaxaci, aktivní odpočinek jen na pár dní, jistě najdete ve svém blízkém okolí vhodný  wellness hotel, jenž nabízí Czech holidays a který vám toto umožní.

Jde o ověřené a hlavně klienty oblíbené wellness hotely, se širokou nabídkou různých zklidňujících, regenerujících a posilujících procedur, které mají v nabídce navíc mnoho dalších aktivit.

Akční nabídky

Pro českého turistu je důležitá cenová úroveň. Proto Czech holidays ve spolupráci s dodavateli připravuje aktuální nabídku zlevněných pobytů – www.lazne.net/akce-slevy/

Přesvědčte se sami a dopřejte sobě a svému zdraví trochu času i peněz. A nechte se přitom hýčkat!

Czech holidays Praha
(Váš partner pro lázně a wellness)

Czech holidays – cestovní kancelář splňuje všechny zákonné podmínky pro provozování této živnostenské činnosti (koncese či pojištění proti úpadku). Společnost byla založena v roce 1998, její zaměstnanci jsou profesionálové s letitými zkušenostmi v cestovním ruchu a hlavní činností bylo a je především zprostředkovávání služeb v Česku pro zahraniční partnery (významné a velké touroperátory v Německu, v Rakousku a v Holandsku).

„Protože jsme od začátku naší činnosti zajišťovali pobyty pro cizince do tuzemských lázní, bylo nám líto, že zde není zastoupen český lázeňský turista, ale pouze pacienti zdravotních pojišťoven. Připravili jsme první katalog, zaměřený na lázně a wellness a navštívili jsme první veletrhy.

Vzpomínám si, jak jsem oslovil jednu dámu s katalogem v ruce, zdali nechce cestovat do lázní, a ta mi velmi opovržlivě odvětila, že přeci není žádná stará a nemocná osoba, aby jela do lázní. Od té doby uběhlo hodně vody ve všech českých řekách, mezitím jsme rozšířili naši nabídku o lázeňská místa na Slovensku a Maďarsku a v nabídce máme i některé Wellness hotely v Rakousku,“ říká majitel Czech holidays Jan Kučera.

Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Redakce, díky za tento článek. Určitě si na uvedených adresách pobrouzdám. A snad pak i jinde, jak se říká, zu fůs ...
Jana Šenbergerová
Jarmilo, hezky si to v Renospondu užijte. Jezdila jsem tam po úrazu na rehabilitaci a jsem zvědavá, jak se vám tam bude líbit. Mám ten kraj ráda, žijí tam má vnoučata. :-)
Anna Čípová
Děkuji za informaci, kde hledat.
Jarmila Komberec Jakubcová
Často na wellnessové pobyty jezdím, nejsou drahé a poznávám různé kouty naší vlasti a zažívám relax. Ihned z Doks jedu do hotelu Renospond v Proseči u Skutče, kde budu 3 dny .Za dvě noci a polopenzi s 3 procedurami jsem platila 1300,--Kč.Myslím, že je tocenově dostupné i pro nás seniory.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.